Home » Actueel

Actueel

Sprookjesfeest in de onderbouw

Vandaag was er groot feest in de onderbouw: we vierden met elkaar de juffenverjaardag! Het thema was sprookjes en alle kinderen kwamen verkleed naar school. Er waren Elsa’s, piraten, prinsessen. En bijvoorbeeld ook: roodkapje, een heks en een dinosaurus.  De ochtend begon met een mooi verjaardagslied voor de juffen en daarna brachten de kinderen de … Lees verder Sprookjesfeest in de onderbouw

Hulpouders gezocht!

Beste ouders, De Sterrenwachter is een school van kinderen, medewerkers én ouders. Gelukkig kan onze school steeds weer rekenen op fantastische hulpouders! Denk aan luizenpluizers, leesbegeleiders, kampbegeleiders, toneelouders, biebouders, rozettenouders, ouders voor de activiteitencommissie, mr-ouders, stamgroepouders, tuinouders en oud-papier-ophaal ouders. Voor verschillende groepjes binnen de school zoeken we nieuwe leden. Vooral de groep van de … Lees verder Hulpouders gezocht!

Licht en geluid!

De Activiteitencommissie heeft met hulp van diverse ouders in de schoolvakantie een nieuwe mediaset in de school geplaatst. Er wordt nog hard gewerkt om alle spotlights aan te sluiten op de set en er komen uiteindelijk ook richtmicrofoons bij podium. In de toekomst kunnen ook de achterste rijen in het publiek goed verstaan wat er … Lees verder Licht en geluid!

Verjaardag Middenbouw!

Vandaag was het feest in de middenbouw. We zijn gestart met een verjaardagsliedjescarrousel, waarbij ook zelfverzonnen liedjes ten gehore werden gebracht. Daarna de geweldige talentenshow ondersteund door de de prachtige nieuwe mediaset en discolichten geschonken door de Activiteitencommissie. Na het buiten spelen was er nog een fijn spelletjesfestijn. Dolle pret! Alle Lieveheersbeestjes, Vuurvliegjes, Atalanta’s, vaders, … Lees verder Verjaardag Middenbouw!

Fijne vakantie!

De Sterrenwachter sloot de laatste week af met een geweldige ouderviering. Ondanks de regen werd het weer een leuk feestje. Tijdens de viering werden de leden van de Activiteitencommissie in het zonnetje gezet voor al hun inzet gedurende het afgelopen schooljaar. In het fotobericht (zie klikfunctie onderaan dit bericht) kunt u prachtige foto’s bekijken gemaakt … Lees verder Fijne vakantie!

Uitglijden groep 2

De glijbaan was al klaar gezet, de slingers en ballonnen hingen en de camera’s werden in de aanslag gehouden. Vanmiddag was het dan zover, de kinderen van groep 2 gingen uitglijden naar groep 3. Eerst het poortje van alle groep 1 kinderen door en daarna de glijbaan af. Veel plezier in groep 3 lieve groep … Lees verder Uitglijden groep 2

Ouderviering!

Het typische Hollandse weer paste uitstekend bij deze ouderviering. Ouders hebben zich weer enorm uitgesloofd om de lekkerste gerechten mee naar school te slepen. De vossenjacht was zeer geslaagd en we sloten de avond af met een heerlijk buffet in de school. Activiteitencommissie bedankt voor de organisatie en jullie goede zorgen. Vossen bedankt voor jullie … Lees verder Ouderviering!

Afscheid juf Henriëtte in de onderbouw

Gisteren kon iedereen al afscheid nemen van juf Henriëtte, en vandaag nam de onderbouw afscheid van deze lieve juf. Zittend op haar mooi versierde stoel kreeg Henriëtte allerlei kadootjes. Bijvoorbeeld een theepot met hartjes, die erop waren geschilderd door de Dolfijnen. En een theedoos, ook met hartjes, maar dan gemaakt door de Guppies. Ook heel … Lees verder Afscheid juf Henriëtte in de onderbouw

IJsvrij na 18 jaar!

Vandaag nam Henriëtte na 18 jaar afscheid van De Sterrenwachter. Ouders en kinderen namen persoonlijk afscheid van Henriëtte. Op het grote plein werden alle kinderen namens Henriëtte op een ijsje getrakteerd. Henriëtte, we bedanken je voor je enthousiasme, je humor, je inzet, je gezelligheid en je creativiteit. Dank voor al die jaren dat je ons … Lees verder IJsvrij na 18 jaar!

Foto’s gala groep 8 2019

Vrijdagavond om 17.00 uur arriveerden de 8e jaars per limousine. Wat leuk dat er ook deze keer weer veel belangstelling was voor dit gebeuren. De 8e jaars werden als sterren ontvangen. Prachtig uitgedoste dames en keurig opgepoetste heren liepen over de rode loper. Zij liepen richting de prachtige sterrenpoort voor een 2e fotomoment en kregen … Lees verder Foto’s gala groep 8 2019