Bovenbouw verjaardag

Gisteren hebben we in de bovenbouw een ontzettend gezellige dag gehad! Wat hebben alle drie de groepen hard hun best gedaan om er een leuke dag van te maken.

In de ochtend hebben we met zijn allen in de gymzaal erg ons best gedaan om James Bond te kunnen ontwijken. Tot aan de lunch zijn wij als leerkrachten in de groepen verrast met een leuk feest. De verjaardagsfeesten werden in de groepen gehouden met elk hun eigen thema.

Bij de Cheeta’s het thema jungle, bij de Witte Wolven het thema regenboog en bij de Jaguars het thema Halloween.

Wij zijn verwend met erg mooie optredens, veel gezelligheid en ontzettend leuke cadeaus. Bedankt daarvoor! Martine is verwend met allerlei cadeaus en lekkere dingen van de kinderen, Wim heeft zijn lokaal leuk kunnen inrichten en Chantal kreeg een mooie plant en een zelfgemaakt schilderij van de groep.

Na de lunch hebben wij met de hele bovenbouw de beroemde bovenbouw bingo gespeeld. Fanatiek als iedereen is hoopten de kinderen elke keer weer dat ze als eerste hun kaart vol hadden zodat ze een leuk prijsje konden winnen.

Al met al een leuke en gezellige dag. Wij willen alle kinderen en de stamgroepmoeders ontzettend bedanken voor de hulp en de leuke cadeaus. Wij gaan met een leuk gevoel de vakantie in. Fijne vakantie!

Bekijk hier alle foto’s!

    Reacties