Home » Contact

Contact

Kennismaken met onze school?

Voor ouders die nieuwsgierig zijn naar onze school en overwegen om hun kind in te schrijven op de Sterrenwachter, is er de mogelijkheid een rondleiding aan te vragen. Tijdens die rondleiding informeren we u over onze school en het Jenaplanonderwijs. Wij hopen dat u dat een goed beeld geeft en dat u daarna beter kunt inschatten of de Sterrenwachter bij uw kind (en u) past.

Onder aan de bladzijde ‘onze school‘ vindt u een filmpje over het Jenaplanonderwijs. Dit geeft u een beeld hoe we op de Sterrenwachter werken.

U bent van harte welkom! Aanmelden voor een rondleiding kan per e-mail: [email protected] of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Wijzigingen in uw persoonlijke situatie (telefoon, e-mail of adres) geeft u door via [email protected]

De Sterrenwachter gebruikt de app Social Schools 3.0 als communicatiemiddel. Als uw kind start op school ontvangt u een mail van de Sterrenwachter met daarin het verzoek om de app te downloaden inclusief een koppelcode om de app te activeren. Ook de tweejaarlijkse oudergesprekken worden via deze app ingepland.

Wilt u inloggen op de app Social Schools 3.0 en heeft u al per mail een activatiecode voor Social Schools ontvangen, klik dan op deze link: login.socialschools.eu/Account/Login

Jenaplanschool De Sterrenwachter

Lindelaan 108 (Postadres Lindelaan 106)
1231 CN Loosdrecht

Telefoon (035) 582 10 03
E-mail [email protected]l

DSC09889