Fijne vakantie!

De Sterrenwachter sloot de laatste week af met een geweldige ouderviering. Ondanks de regen werd het weer een leuk feestje. Tijdens de viering werden de leden van de Activiteitencommissie in het zonnetje gezet voor al hun inzet gedurende het afgelopen schooljaar. In het fotobericht (zie klikfunctie onderaan dit bericht) kunt u prachtige foto’s bekijken gemaakt door ADMprofoto. U vindt daar de foto’s van een van de twee routes van de Vossenjacht en het gebeuren op school.

We willen langs deze weg ook alle andere hulpouders bedanken voor hun inzet. Extra dank aan de Oud-papier-ophalen ouders (OPA’s), die vrijdag jl. nog oud papier hebben opgehaald. Dankzij deze actie halen zij veel extra geld voor de school binnen.

Vrijdag rond half 2 was het laatste afscheid van groep 8. Kleuters en ouders moesten door het water hozen om de gemeenschappelijke ruimte te bereiken. Eenmaal droog binnen startte de viering met een enorme donderslag en een wolkbreuk. Het afscheid was emotioneel. Het nieuwe lied: Vaarwel Sterrenwachter sloeg aan. Groep 8 zwaaide een laatste maal naar de kinderen en ontvingen een prachtig foto- en verhalenboek van de ouders. Het onweer, het afscheid en de stemmige muziek deed de emoties enorm oplaaien. Enkele ouders die later op school arriveerden raakte enigszins in verwarring door de huilende massa. Prachtig zo’n afscheid, het raakte een ieder. De brandweer kwam rond 14.00 uur ook nog met een flinke delegatie binnenstormen. Ze hadden een melding van wateroverlast ontvangen. Gelukkig bleek het loos alarm en hebben alle tranen niet tot ernstige waterschade geleid. Aan het fotobericht bovenbouwfeest 2019 zijn overigens nog foto’s toegevoegd.

We sluiten af met de woorden Eens een Sterrenwachter, altijd een Sterrenwachter. Groep 8 het gaat jullie goed. Lieve ouders en kinderen we zien jullie graag weer in het nieuwe schooljaar. Geniet maximaal met en van elkaar!

Klik hier voor het fotobericht van de ouderviering!

    Reacties