Sprookjesfeest in de onderbouw


Vandaag was er groot feest in de onderbouw: we vierden met elkaar de juffenverjaardag!

Het thema was sprookjes en alle kinderen kwamen verkleed naar school. Er waren Elsa’s, piraten, prinsessen. En bijvoorbeeld ook: roodkapje, een heks en een dinosaurus. 

De ochtend begon met een mooi verjaardagslied voor de juffen en daarna brachten de kinderen de kadootjes. De jarige juffen kregen een mooi, door alle kinderen zelf gemaakt, schilderij met vlinders erop en een grote bos bloemen. Daarna kregen we allemaal leuke spellen voor in de klas kado. We willen hierbij dan ook alle ouders heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage: super leuk dat we weer zoveel leuke, nieuwe spelletjes in de klas hebben. 

De juffen waren verkleed als sprookjesfee en zij vroegen de hulp van de kinderen. Hun mooie ketting was gebroken en de kralen lagen verspreid door de sprookjesschool. Konden de kinderen alle kralen weer vinden en ze terugbrengen? Bij elk spelletje in het sprookjes-spelletjescircuit kon een kraal gevonden. We dansten om het schoentje van Assepoester op André Rieu, plukten bloemetjes in het bos zonder dat de boze wolf ons kon tikken en zorgen ervoor dat de gouden bal niet in de vijver viel. 

Aan het einde van de ochtend waren alle kralen gevonden en bedankten de sprookjes feeën de kinderen. Als dank kregen zij nog een heerlijke traktatie. En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan!

Wij willen de stamgroepmoeders en alle ouders die geholpen hebben ontzettend bedanken voor hun enthousiasme en geweldige inzet. De kinderen hebben genoten en wij ook!

    Reacties