Sterrenwachter Afscheidslied voor Jos

Tijdens de Ouderviering woensdag hebben de kampouders van de Sterrenwachter een prachtig lied ten gehore gebracht ter ere van het afscheid van Jos.

De Ouderviering was veel meer dan een afscheid van Jos, maar dit lied verdient een eigen plekje. Het idee voor het liedje is ontstaan toen Siep (moeder van Jikke en Loek), Jeroen (vader van Gijs) en ook Andrew (vader van Luna) en Joris (vader van Deen) als huidige troubadours van het schoolkamp, een lied wilden maken voor Meester Jos.

Een mooie cover leek een goed idee en Meester Bas werd bereid gevonden wat feiten over Meester Jos op een rij te zetten samen met alle andere juffen en meesters. Over hoe hij een kei van kinderen kon maken, zijn liefde voor de wielersport en uilen-ambitie en meer van dat soort dingen.

Het lied is gezongen tijdens het kamp en afgesloten met een 130dB serenade omdat er meer dan honderd toeters waren uitgedeeld! Daar vielen bijna gewonden bij, zo leuk was het. Om het nog een keer te doen op de ouderviering was een groot feest.

Het lied is gezongen door Andrew en Joris, Bink en Deen.

    Reacties