Verslag schoolkamp!


Dinsdagavond

Na de lunch kwam tot onze verrassing ineens Hoepsika aanlopen!
Hij had gehoord dat IJzergreep bij Austerlitz rondhing en was hierheen gekomen op zoek naar zin geliefde Josefine.
IJzergreep was inderdaad in de buurt! Hij had Josefine aan een boom vastgebonden om op zoek te gaan naar lekker eten. Hoepsika wist hem gevangen te nemen en kon Josefine bevrijden. Hij vroeg direct om haar hand en tot zijn grote geluk zie ze: “Ja!”
Hierna kon de onderbouw gerustgesteld naar huis en ging de middenbouw genieten van het heerlijke weer tijdens de uitgestelde boswandeling. De bovenbouw speelde Levend Stratego en zo was het alweer tijd om te gaan eten: tomatensoep, patat, salade en ijsjes.
Ter ere van het bruidspaar was er ‘s avonds een feestavond met grandioze acts. Hoepsika, Josefine en haar trotse vader genoten er zichtbaar van!

Woensdagmiddag

Vanmorgen was het hard werken om iedereen wakker te krijgen. Wat waren ze moe! Maar ja… we moesten nog opruimen, inpakken vegen en ontbijten. de laatste keer afwassen in emmers, de laatste keer plassen en toen was het alweer tijd om te vertrekken. De bovenbouw stapte op de fiets voor een lekker tochtje in de zon. De middenbouw stapte in de bus en was 20 minuten later alweer op school. Natuurlijk even verstoppen voor de ouders die een lege bus aan zagen komen. Op school alle spullen weer op z’n plek, thuis alle vieze kleren in de was. Controleert u vanavond uw kind bijzonder goed op teken! Het festijn van de zeepglijbaan en het douchen is in het water gevallen door de regen. Er was daardoor minder controle op teken mogelijk. Dat was het dan weer …. op naar het volgende schoolkamp!

    Reacties