Schoolkamp: water & pret

Hmmmm… wat was het eten lekker gisteravond! Veel kinderen gingen een tweede keer opscheppen. En wat een pret: afwassen in emmers op tafel 👍🏼😂

Voor de middenbouw was er ‘s avonds een smokkelspel. Natuurlijk weer om Hoepsika te helpen. Rennen door het bos, pas op die tak! Welk nummer ben jij, ik ben een 10!

De bovenbouw mocht ook smokkelen. Bij hen stond de douane op wacht. En als je gepakt was, werd je 60 seconden gefouilleerd! Daarna was er ook nog een quiz over de kampverhalen van de afgelopen jaren. De juiste antwoorden leverden een code op, waarmee een schatkist geopend kon worden: yeah, snoep!!

Wat een weer! We werden vanmorgen wakker van de klaterende regen op het dak van de bosuil. De boterhammen smaakten er niet minder om! Goed geregeld weer door de keuken-ouders.

Voor de onderbouw was er een spelletjes-circuit. De middenbouw ging puzzelen in de hoop dat ze schatkist zouden kunnen openen. De bovenbouw deed een chaos-spel dat zijn naam eer aan deed: kledingstukken en schoenen over elkaar heen, en omgekeerd… wat een chaos!

De midden- en bovenbouw vormden een erehaag om de onderbouw te ontvangen. Wat een warm welkom voor de kleuters, die werden rondgeleid door de bosuil. Ze kregen alle leuke plekjes te zien.

    Reacties